Iso varasto on nopean palvelun edellytys

Yrjänän Raudan varaston määrä on aika suuri ja sitä pidetään tarkoituksellisesti isona, että asiakkaan tarvitsema tuote olisi lähes aina saatavilla. Pihalta löytyy puutavaraa, villoja ja styrokseja sekä muuta perusrakentamiseen tarvittavaa tavaraa heti mukaan ostettavaksi.

Hyvän yhteistyöverkoston avulla raskaampaa rakennustavaraa saadaan toimitusvalmiiksi isommankin menekin tarpeisiin jopa seuraavaksi päiväksi.

Pienemmässä tavarassa pyritään myös pitämään kohtuullisen hyvää varastoa, että palvelukyky säilyy hyvänä.

Ison varaston pitäminen on haasteellista, mutta se kannattaa, koska asiakas haluaa yleensä saada tuotteet heti mukaan.

Tuotteiden loppuessa toimitusajat ovat hyvin lyhyitä. IKH-ketjulta tulee kuorma kaksi kertaa viikossa. Tarvittaessa puuttuva tuote saadaan erityistilanteissa asiakkaalle nopeamminkin. Tavoitteena on kuitenkin, että perustuotteita olisi aina hyllyssä riittävä määrä.

Iso ydinvoimalan rakennushanke on tuonut haasteita tavaran riittävyyteen, mutta tuonut samalla merkittävästi lisää volyymia kauppaan. Koska työmaan tarpeet ovat isoja, hyllyt voivat hetkellisesti tyhjentyä. Palveluntarpeeseen on kuitenkin pystytty vastaamaan isoissakin tilauksissa muutaman päivän toimitusajalla.

Kuinka meidät tavoittaa?

YHTEYSTIEDOT

Avoinna:

arkisin 8-17
la 9-13

Puhelin:

Puh: (08) 433 615

Puh: 050 3705007

Osoite:

Tiirontie 6, 86100 Pyhäjoki

Sähköposti:

asiakaspalvelu@yrjana.fi

Facebook: