Asiakkaat ovat yrittäjän tärkein syy työlle omistautumiseen

Jari Yrjänä kuvailee rautakaupan muutosta pitkällä kokemuksella merkittäväksi. Perusrakennustavaran menekki on jollakin tasolla vähentynyt, koska elementtirakentaminen on lisääntynyt. Toisaalta piharakentamista, erilaisia piharakennuksia, saunoja ja terasseja tehdään aiempaa enemmän.

Rautakauppiaan työssä on parasta tietynlainen vapaus. Työpaikalla pitää olla silloin, kun liike on auki, mutta työpaikalla saa olla myös aukioloaikojen ulkopuolella. Työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoa siihen vaihtuva asiakaskunta, uudet tuotteet ja vaihtuvat sesongit. Kahta samanlaista päivää ei ole.

Asiakaslähtöisessä työssä on palkitsevaa löytää asiakkaan ongelmaan tai käsillä olevaan tilanteeseen ratkaisu, jonka avulla asiakkaan työ tai remontti etenee. Siitä tuleva hyvä mieli ja onnistumisen tunne on auttamisen halun ja hyvän palvelun parhaat tavoitteet.

Yrittäjänä joutuu tekemään pitkiä päiviä, mutta työtä pystyy ja täytyy pyrkiä jakamaan erilaisiin osiin. Yrittäjänä pystyy myös päättämään, milloin on pitämättä kesäloman, yrittäjyyteen kasvanut Yrjänä toteaa pilke silmäkulmassa.

Kuinka meidät tavoittaa?

YHTEYSTIEDOT

Avoinna:

arkisin 8-17
la 9-13

Puhelin:

Puh: (08) 433 615

Puh: 050 3705007

Osoite:

Tiirontie 6, 86100 Pyhäjoki

Sähköposti:

asiakaspalvelu@yrjana.fi

Facebook: