Esittelyssä: Jari Yrjänä

Pyhäjokinen Jari Yrjänä on kasvanut rautakauppiaaksi vanhempiensa jalanjäljissä. Kauppias ja yrittäjä hänestä tuli vuonna 2003, kun yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos.

52-vuotias, naimisisssa oleva neljän lapsen isä on saanut jo puolet lapsista maailmalle.

Harrastaa nykyään aktiivisesti maastopyöräilyä ja kesällä myös suppilautailua, johon hurahti kolme vuotta sitten. Hiihto talviharrastuksena on tullut myös viime vuosien aikana tärkeäksi. Myös mökkeily on tärkeä voimavara.

Yrittäjänä työ- ja vapaa-aika ei aina erotu. On ollut oma valinta olla käytettävissä asiakkaiden arjen hätätilanteissa. Kauppias vastaa puhelimeen aina kotipaikkakunnalla ollessaan ja auttaa asiakasta, jos se on mahdollista, myös kaupan aukioloaikojen ulkopuolella.

-Rentoudun penkkoja polkiessani, vaikka vastaankin välillä työpuheluun. Silloin, kun olen kauempana, enkä pysty auttamaan asiasta jo pelkästään etäisyyden takia, puhelin saattaa olla kiinni. On tärkeää ja varmasti järkevääkin välillä olla ihan kokonaan irti työstä. Luonto ja luonnossa harrastaminen on erittäin hyvä keino ottaa omaa aikaa ja ladata akkuja.

Kuinka meidät tavoittaa?

YHTEYSTIEDOT

Avoinna:

arkisin 8-17
la 9-13

Puhelin:

Puh: (08) 433 615

Puh: 050 3705007

Osoite:

Tiirontie 6, 86100 Pyhäjoki

Sähköposti:

asiakaspalvelu@yrjana.fi

Facebook: