Esittelyssä: Piia Yrjänä

Kalajokinen Piia Yrjänä on yrittäjäveljensä tavoin kasvanut kiinni rautakaupan toimintaan jo lapsesta lähtien. Jo nuorena hän teki koulujen loma-ajat ja illat töitä vanhempien rautakaupassa ja on saanut vahvan pohjan alan tuotteisiin.

Kouluttautuminen uusiin tuotteisiin on luontevaa, koska pohjalla on niin paljon tietoa erilaista välineistä ja tuotteista. Piia pitää työstää, eikä ole koskaan miettinyt millä muulla alalla olisi.

-Rautakaupassa on paljon kiinnostuksen kohteita ja teemme kaikkia osa-alueita monipuolisesti. Tässä pääsee kuitenkin toteuttamaan itseään. Työn tärkein ja antoisin puoli on erilaiset asiakkaat ja heidän tarpeisiinsa vastaaminen omalla ammattitaidolla ja osaamisella.

Työpäivien vuodenajasta riippuvien kiireiden jälkeen Piia ei kaipaa erityistä tekemistä iltaisin, vaan viihtyy kotosalla. Rauhalliset koti-illat ja viikonloput saavat Piian kesäisin puutarhaan, jonka hoidosta hän nauttii.

Kuinka meidät tavoittaa?

YHTEYSTIEDOT

Avoinna:

arkisin 8-17
la 9-13

Puhelin:

Puh: (08) 433 615

Puh: 050 3705007

Osoite:

Tiirontie 6, 86100 Pyhäjoki

Sähköposti:

asiakaspalvelu@yrjana.fi

Facebook: