Kasvavan yrityksen tilantarve vaatii päätöksiä toimitilojen suhteen

Uusien liiketilojen rakentaminen oli seitsemän vuotta sitten suunnitelmissa, mutta sattumalta Pyhäjoen Etelänkylällä vapautui vuonna 2013 ristikkotehtaan tilat. Yrjänän Rauta osti tilat Pyhäjoen kunnalta. Kaupan myötä myymälätilan määrä lähes kolminkertaistui. Entisissä liiketiloissa oli neliöitä 300 ja uusissa tiloissa neliöitä oli 800.

Ratkaisu on ollut varsin toimiva, vaikka liiketila ei ole aivan keskustassa. Tilat ovat huomattavasti paremmat ja avara piha on isommillekin ajoneuvoille ja rekoille riittävän iso.

-Kun muutimme vuonna 2014, ajattelimme, että tilat riittävät meille ikuisesti, mutta neliöt ovat täyttyneet vuosien aikana ja nyt vaikuttaa siltä, että tilantarve vaatii toimenpiteitä. Päätöksiä asiasta ei ole vielä tehty. Ratkaisuun vaikuttaa muun muassa ydinvoimalahankkeen eteneminen.

Toiminnan kasvamiseen vuosien aikana on vaikuttanut isompiin liiketiloihin muuttaminen: Tavarat on paremmin esillä ja valikoimaa on laajennettu. Monipuolisesta valikoimasta löytyy uusia tuoteryhmiä ja asiakkaalle pystytään tarjoamaan samasta tuoteryhmästä erilaisia ja erihintaisia vaihtoehtoja.

Ydinvoimahanke on tuonut uusia yritysasiakkaita aika paljon.

Yrityksen kasvuun vaikuttaa tällä hetkellä liiketilojen koko, tuotevalikoimia ei enää nykyisissä tiloissa pystytä suurentamaan.

-Sijainti 8-tien tuntumassa lähellä keskustaa on hyvä. Tontilla on runsaasti rakennustilaa ja laajentumisen mahdollisuudet ovat olemassa myös nykyiselle paikalle varastoja ja liiketiloja kasvattamalla.

Kuinka meidät tavoittaa?

YHTEYSTIEDOT

Avoinna:

arkisin 8-17
la 9-13

Puhelin:

Puh: (08) 433 615

Puh: 050 3705007

Osoite:

Tiirontie 6, 86100 Pyhäjoki

Sähköposti:

asiakaspalvelu@yrjana.fi

Facebook: