Tuoteryhmä on monipuolinen ja laaja

Yrjänän Raudan tuotevalikoima on laaja ja se sisältää monipuolisesti rautakauppa-alan tuotteita.

Suurin tuoteryhmä on rakennustarvikkeet.

Sisustustarvikkeet löytyvät tilausmallistosta. Yhteistyökumppanina on valtakunnallinen RTV, jonka toimitusvarmuus on todella hyvä.

Tärkeä tuoteryhmä on työvälineet. Tämän tuoteryhmän suurin yhteistyökumppani on valtakunnallinen IKH-verkosto, jonka kaikki tuotteet on saatavissa Yrjänän Raudan kautta. Jos tuotetta ei ole varastossa, se saadaan asiakkaalle tilaamalla.

Valikoiman LVI-tarvikkeista löytyy putket viemäröintiin, rumpujen tekemiseen ym.

Sähkötyökalujen suurin merkki on Makita. Toinen laadukas merkki on Hitachi. Kolmas merkki sähkötyökaluissa on edullisempi AVD, joka on tarkoitettu harrastelijakäyttöön.

Yrjänän Raudassa on myös kattava valikoima puutarhavälineitä ja tarvikkeita kuten mullat ja lannoitteet puutarhan hoitoon. Puutarhatyövälineiden merkkeinä on Stiga, Makita ja Greenworks.

Yksi tuoteryhmä on kodinkoneet. Helkaman peruslaitteet löytyvät heti varastosta. Tilausmallistossa löytyy myös AEG:n ja Elektroluxin kodinkoneet.

Myynnissä olevien työvaatteiden valikoima on laaja. Merkkejä on Patron, Helly Hansen ja Sievi Työjalkineet. Kaikkien merkkien varasto on kattava ja työvaatteet löytyvät tarvittaessa heti lähes kaikkeen tekemiseen.

Uusimpana tuoteryhmänä valikoimiin tuli pari vuotta siten hydrauliikkaletkut ja -liittimet. Liitinvalikoima on iso ja hydrauliikkaletkuja pystytään tekemään lähes joka tarpeeseen. Hydrauliikkapuolta laajennetaan koko ajan tarpeitten mukaan. Valikoima päivittyy jatkuvasti ja tarvittavia osia hankitaan lisää kysynnän mukaan.

Hydrauliikka on tullut yhdeksi tuoteryhmäksi IKH-ketjun kautta. Kauppiaan epäilykset tuoteryhmän tarpeellisuudesta ovat osoittautuneet turhaksi. Investointi laitehankintoineen on hydrauliikkaletkujen tekemisessä alussa iso, mutta ratkaisu on osoittautunut todella onnistuneeksi.

Palaute asiakkailta on ollut positiivista. Särkynyt letku pysäyttää koneen käyttämisen ja kun nopea palvelu löytyy lähialueelta, hydrauliikka on löytänyt pysyvästi paikkansa palveluiden joukossa.

Kuinka meidät tavoittaa?

YHTEYSTIEDOT

Avoinna:

arkisin 8-17
la 9-13

Puhelin:

Puh: (08) 433 615

Puh: 050 3705007

Osoite:

Tiirontie 6, 86100 Pyhäjoki

Sähköposti:

asiakaspalvelu@yrjana.fi

Facebook: